Vei reuși întotdeauna cu încredere și responsabilitate!

A fi responsabil nu este doar o simplă calitate. Este o stare de fapt care se cultivă constant într-un om. Întâlnim adesea oameni care ascund o grămadă de calități și pe care nu au încredere să le expună sau să le dezvolte iar în alte cazuri putem lua în seamă și un context lipsit de oportunități. Însă oportunitățile se caută și se fructifică tot prin efort și încredere.

Mulți oameni vor să întreprindă diverse activități dar nu au experiență și nu știu cu ce anume să pornească. Atâta timp cât vei realiza că niciodată nu este târziu să înveți și dorești cu adevărat să faci un lucru, experiența începe din prima secundă în care începi un demers.

COMUNICATIVITATE Comunicarea este esențială în orice domeniu și în orice situație din viață în general. Regulile de bază ale comunicării spun că nu există întrebări greșite. Este mai bine să adresezi o întrebare care pare banală și să te asiguri de un aspect decât să eziți să întrebi asupra unui subiect despre care ai senzația că știi totul deja. Comunicarea, ca și celelalte aptitudini umane, se cultivă.

PERSOANĂ ACTIVĂ Pentru a căpăta experiență și a avea realizări este necesar să fii o persoană activă. Oportunitățile și experiența vin pentru cei ce le caută și au inițiativă și nu pentru cei care le așteaptă. Așteptarea este o capcană. Un aspect și mai avantajos al căpătării experienței și dezvoltării unui om este pro-activitatea, prin inițiativa de a te implica, a planifica și a dori să afli și mai mult despre un domeniu de activitate în general pentru ca în viitor să îți atingi obiective stabilite astăzi.

OPORTUNITATE Îți oferim această oportunitate, de a te dezvolta și a căpăta experiență. Îți oferim oportunitatea de a lucra într-un mediu prietenos și a îți exercita și dezvolta potențialul de om activ și comunicativ. Agențiile Kirvad din Constanța și Tulcea face angajări pe final de an pentru posturi de Agent de Turism. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiți un CV complet la adresa de e-mail kirvad4@yahoo.com cu specificația “aplicant post agent de turism”. Te așteptăm oricând și îți dorim mult succes!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*