TE PUNEM RAPID ÎN MIȘCARE DIN DOBROGEA SPRE ORICE DESTINAȚIE

Lumea se mișcă în viteză iar contextul global oferă accesibilitate rapidă către aproape orice destinație. În acest context am apărut noi, cu servicii rapide și eficiente de transport din puncte cheie ale țării spre Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.
Serviciile Kirvad Tour s-au adaptat cerințelor și s-au perfecționat în ultimii ani iar în prezent oferă servicii extinse ce acoperă mai multe zone din sud-estul și centrul țării. Locuitorii Dobrogei beneficiază de agenții în trei orașe diferite cu traseu direct spre Aeroport și anume: Constanța, Năvodari și Tulcea.
Anul 2019 ne găsește puși la punct cu un program foarte complex al curselor care pornesc din Dobrogea către aeroport și retur. Astfel veți regăsi nu mai puțin de 18 curse zilnice de la Constanța spre Otopoeni din care una rapidă în intervalul orar 01.30 – 04.00. De la Otopeni spre Constanța sunt programate sunt, de asemenea, programate nu mai puțin de 19 curse zilnice pentru a asigura mobilitatea și rapiditatea cu care poți ajunge la destinația dorită.
Agenția din Năvodari dispune și ea de un număr generos de curse în programul zilnic. Astfel, din Năvodari spre Otopeni sunt programate nu mai puțin de 14 curse zilnice iar de la Otopeni spre Năvodari se regăsesc în program 15 curse zilnice, un număr suficient pentru a asigura flexibilitatea în transport a locuitorilor din nordul litoralului și disponibilitatea de a găsi locuri pentru cursele cele mai apropiate ca orar de formalitățile de transport din aeroport. Pentru retur, în program se regăsesc 16 curse zilnice de la Otopeni la Năvodari.
În ceea ce privește agenția din Tulcea, anul 2019 a adus un program ce cuprinde 6 curse zilnice Tulcea – Otopeni și alte 6 curse Otopeni – Tulcea, realizând astfel o conexiune rapidă și flexibilă a regiunii Dobrogea cu majoritatea destinațiilor de interes de pe glob prin serviciul de transport direct către aeroport.

Leave a Reply