DE CE SĂ IEI MAȘINA PÂNĂ LA AEROPORT? AI O SOLUȚIE MULT MAI BUNĂ!

Să iau mașina mea sau să plec cu microbuzul? Conduc eu la dus și apoi conduce soția singură la întoarcere? Să las mașina în parcarea aeroportului sau să o las la un prieten în București? Auzim, uneori, la cunoscuții din jur, diferite “socoteli” privind un simplu drum până la aeroport. Există persoane care abordează problematic ideea unei plecări către aeroport și preferă să folosească mașina personală pentru astfel de călătorii. Cel mai des argument invocat, de regulă, este comoditatea. Însă nici acest argument nu ține pentru că în cadrul curselor Kirvad te poți bucura de tot confortul de care ai nevoie în autospecialele de transport persoane din flota actuală.

Pe lângă comoditatea parcurgerii unui drum în cele mai bune condiții și fără a te solicita stând la volan și fiind atent la condus, un alt argument evident ce pledează în favoarea drumului spre aeroport cu o cursă specială este legat și de costuri. De ce să plătești mai mult pe combustibil sau să pui pe cineva apropiat să te ducă la aeroport, în condițiile în care te poți bucura de mai mult de douăsprezece curse zilnice, programate regulat în toate momentele zilei.

Scutirea de timp și de bani este un avantaj de necontestat iar serviciile Kirdav Tour vizează performanța pregătirii umane a personalului cu experiență, promptitudinea curselor, siguranța și performanța vehiculelor și confortul pasagerului la costuri rezonabile. Încă nu te-am convins? Atunci apelează măcar o dată la serviciile Kirvad, din curiozitate. Și apoi fă un mic calcul. Merită!

Te așteptăm la agențiile noastre din Constanța, Năvodari și Tulcea iar dacă dorești să ne contactezi pentru orice fel de informații de interes pentru serviciile noastre îți stăm la dispoziție de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00, la numerele noastre de telefon:

0241.768.306 – Năvodari

0729.942.000 – Tulcea

0241.518.581 – Constanta 1

0768.582.208 – Constanta 2

Drum bun!

Leave a Reply