PRIMĂVARA

KIRVAD TOUR VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ LA DRUM!

Nu știm cum a fost pentru voi –  utilizatorii serviciilor noastre de transport – acest final de iarnă sau început de primăvară, spuneți-i cum vreți. Ne imaginăm că nu a fost totul “ca pe roate”, ca să fim în temă, însă acum ne putem bucura împreună de normalitate și de frumusețe.

Personalul Kirvad a făcut tot ce i-a stat în putință, în conformitate cu dispozițiile autorităților și cu condițiile meteo, pentru a onora toate solicitările perioadei în care crivățul și-a făcut de cap. Au fost multe provocări în serie, legate de carosabilul înzăpezit și condițiile dificile de drum, închiderea efectivă a drumurilor sau blocarea aleilor în orașe care nu ne-a mai permis să efectuăm preluări de la domiciliu. Am crezut că nu mai vine… sau cel puțin nu chiar atât de virulent, însă partea bună este că am scăpat.

A venit luna Martie și dorim să le transmitem tuturor pasagerelor, colaboratoarelor, reprezentantelor partenerilor și colegelor noastre – cele mai frumoase gânduri la început de primăvară. Echipa Kirvad Tour vă mulțumește pentru încredere și vă dorește drum bun, presărat cu flori și soare!

Leave a Reply