PRIMĂVARA

KIRVAD TOUR VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ LA DRUM!

Nu știm cum a fost pentru voi –  utilizatorii serviciilor noastre de transport – acest final de iarnă sau început de primăvară, spuneți-i cum vreți. Ne imaginăm că nu a fost totul “ca pe roate”, ca să fim în temă, însă acum ne putem bucura împreună de normalitate și de frumusețe.

Personalul Kirvad a făcut tot ce i-a stat în putință, în conformitate cu dispozițiile autorităților și cu condițiile meteo, pentru a onora toate solicitările perioadei în care crivățul și-a făcut de cap. Au fost multe provocări în serie, legate de carosabilul înzăpezit și condițiile dificile de drum, închiderea efectivă a drumurilor sau blocarea aleilor în orașe care nu ne-a mai permis să efectuăm preluări de la domiciliu. Am crezut că nu mai vine… sau cel puțin nu chiar atât de virulent, însă partea bună este că am scăpat.

A venit luna Martie și dorim să le transmitem tuturor pasagerelor, colaboratoarelor, reprezentantelor partenerilor și colegelor noastre – cele mai frumoase gânduri la început de primăvară. Echipa Kirvad Tour vă mulțumește pentru încredere și vă dorește drum bun, presărat cu flori și soare!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*