...

CEA MAI NOUĂ RUTĂ KIRVAD STRĂBATE SUPERBA VALE A OLTULUI

Valea Oltului este una dintre cele mai spectaculoase și frumoase zone din România, tranzitată zilnic de mii de oameni din țară și din afara granițelor. Dincolo de tabloul măreţ şi emoţionant oferit de natură, Valea Oltului este una din principalele artere trans-carpatice din România și se află pe drumul european E81 (DN7), una din principalele rute care leagă Europa de Est și Sud-est de partea centrală și occidentală a continentului. Este o rută care leagă deopotrivă centrul și sudul țării .
De acum, locuitorii zonei județelor Sibiu, Argeș și Vâlcea se pot bucura de noi servicii de transport ale companiei Kirvad care a inaugurat în 2018 ruta Sibiu – Otopeni pentru transport înspre și dinspre aeroportul Henri Coandă cu autocar și microbuz.
Oltul reușește să realizeze în calea sa un defileu de aproximativ 60 de km. cu un peisaj unic ce străbate stațiuni și localități cu multă istorie și potențial turistic. Printre obiectivele turistice de pe Valea Oltului și din zonă regăsim Parcul Național Cozia, Mânăstirea Cozia, Castrul roman Arutela, Mânăstirea Stânișoara, Schitul Ostrov, Mânăstirea Turnu, Mânăstirea Brezoi, Muzeul Satului Vâlcean – Bujoreni, Mânăstirea Govora, Casa Memorială Anton Pann, stațiunea Voineasa, Cetatea Turnul Roșu precum și turnul spart din Olt.
Drumul de pe viaductele Cârligul Mare și Cârligul Mic de peste Olt asigură priveliștea munților Făgăraș și munților Lotrului, despărți de cursul râului. Zona este celebră pentru faptul că este ploioasă și verde în cea mai mare parte din timpul anului însă condițiile meteo nu sunt de intensitate severă iar DN7 este rareori închis circulației iar printre motivele cele mai des întâlnite nu se numără condițiile meteo ci desprinderi de rocă sau tamponări ale șoferilor care nu adaptează viteza.
Valea Oltului se tranzitează în aproximativ 50 de minute iar prin intermediul Kirvad Tour, indiferent dacă luați cursă cu opriri în Căciulata sau Călimănești, timpul traversării Văii Oltului este respectat, siguranța asigurată iar confortul și priveliștea vă vor cuceri în drumul dvs. spre Aeroport sau spre casă. Vă dorim călătorie plăcută!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*