NE EXTINDEM! ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII KIRVAD CU UN SERVICIU DINAMIC

Kirvad Tour este un transportator de tradiție în Dobrogea. Flota de transport Kirvad dispune de aproximativ 40 de vehicule disponibile, incluzând microbuze și autocare, cu o capacitate de transport de 700 de persoane zilnic. Comunitatea călătorilor Kirvad apreciează serviciile prompte, rentabile și confortabile iar pe seama numărului ascendent al călătorilor, Kirvad se află în demersul achiziției de noi autocare.

Fie că aleg să călătorească prin intermediul microbuzului sau al autocarului, clienții Kirvad beneficiează de regularitate a curselor și de transport în condiții de confort și siguranță. Extinderea serviciilor prin mărirea capacității flotei de transport este menită să atragă noi clienți pregătiți să descopere experiența Kirvad. Alătură-te și tu comunității de călători prin intermediul Kirvad Tour și bucură-te de curse zilnice de tranfer direct către Aeroportul Internațional “Henri Coandă” Otopeni din Constanța, Tulcea și Năvodari.

Economisește timpul, atât de prețios pentru fiecare dintre noi, optând pentru una din cele 13 curse zilnice dinspre Constanța spre Otopeni sau cele 14 curse de la Otopeni către Constanța, conform programului acestei toamne. Nu îți pierde timpul prețios prin aeroport sau pe peron și alege exact cursa de care ai nevoie să te ducă la ora potrivită pentru formele de îmbarcare. Cu un astfel de program zilnic regulat vei beneficia întotdeuna de o cursă la o oră potrivită pentru tine.

Din Tulcea poți opta pentru una din cele 6 curse zilnice de transfer direct spre aeroportul Otopeni sau o chiar cursa zilnică indirectă de transport spre aeroport cu oprire la Constanța între Tulcea și Otopeni. De asemenea, agenția Kirvad din Năvodari are programate 14 curse zilnice directe, tur – retur, de transfer spre aeroportul Otopeni. Alege-ți cursa potrivită și asigură-te că vei fii la aeroport la momentul potrivit.

Te așteptăm prin rândul călătorilor Kirvad și nu uita că pentru noi părerea ta contează. Intră pe una din paginile noastre de Facebook Kirvad Tour Constanta, Kirvad Tour Navodari sau Kirvad Tour Tulcea – și spune-ne părerea ta despre serviciile și experiența călătoriei cu noi printr-un review.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*