...

Lucruri pe care oamenii uită să le ia la ei când călătoresc

Motivele care îi determină pe oameni să călătorească încă din cele mai vechi timpuri sunt atât de multe, încât este aproape imposibil să fie contabilizate în detaliu. Privind însă lucrurile la scară mare, există trei mari motive care îi pun pe oameni în mișcare pe distanțe mari: relaxarea, munca sau persoanele dragi.
Indiferent de circumstanțele în care călătoresc și indiferent de frecvența cu care călătoresc, oamenii iau deseori cu ei lucruri care nu le folosesc și uită des lucruri foarte utile. Dacă ar fi să privim asupra lucrurilor pe care oamenii uită cel mai des să le bage în bagaje pentru a le lua cu ei, unele obiecte ne pot surprinde în timp ce altele sunt atât de comune încât stârnesc amuzament.

ÎNCĂRCĂTORUL CEL DE TOATE ZILELE

Da, știm… trăim din plin în era digitală și nu mai vedem demult timp un telefon inteligent ca pe un moft. Oriunde am călători suntem mai aproape datorită telefoniei mobile și a internetului, combinate dealtfel în tehnologia smartphone-ului. Cu toate acestea, obiectul pe care cei mai mulți oameni uită cel mai des să-l ia cu ei în bagaje este exact încărcătorul de telefon.

CU TEHNOLOGIA LA DRUM

Apropos de tehnologie… lista noastră continuă tot cu un component util pentru telefon: card de memorie de rezerva. Nu cumva o vacanță reprezintă acea perioadă scurtă și frumoasă în care ne dorim să facem cât mai multe poze? Deși este previzibilă situația, rezultatul este deseori același: “nu mai am memorie!”

tranport-aeroport-otopeni-contanta

NU UITA SĂ FACI MULTE POZE! DACĂ AI CU CE…

Deja nu mai este nicio surpriză că lucrurile se leagă de minune în epoca tehnologiilor inteligente. Astfel se face că, dacă tot am vorbit de poze, aparatul foto nu avea cum să nu se afle printre lucrurile pe care oamenii uită cel mai des să le ia cu ei la drum.

ACTELE LA CONTROL! SAU LA COPIATOR

Va fi un sejur “de vis” garantat cel în care îți vei pierde actele sau le vei uita acasă. Probabil că cea mai utilizată expresie care îi încearcă pe călătorii români la acest gând este “Doamne ferește!”. Și totuși mai bine te ferești sigur și iei cu tine o serie de copii după actele necesare călătoriei – lucru pe care majoritatea călătorilor din toată lumea îl ignoră.

ACELE LUCRURI LA CARE TE-AI TOT GÂNDIT PÂNĂ SĂ ÎȚI FACI BAGAJELE

O simplă sinteză a lucrurilor pe care uităm să le luăm cu noi când plecăm și le găsim cu un simplu search pe Google ne arată că printre acestea se află: papucii, șosetele, deodorantul și alte produse de îngrijire, obiectele de scris, trusa de prim ajutor, prezervativele și… apa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*