DA SFOARA-N TARA! NOUA RUTA SIBIU – OTOPENI DIN ACEASTA PRIMAVARA

Kirvad Tour anunță cu bucurie deschiderea celei mai noi rute de transport special de pasageri care leagă orașul Sibiu de Aeroportului Internațional “Henri Coandă”. Este un proiect dus la realizare cu încrederea și viziunea Kirvad Tour de a deveni o rețea promită și practică pentru transportul direct al pasagerilor din diverse locuri ale țării către aeroport.

Experiența Kirvad Tour pe piața transporturilor a permis dezvoltarea unor servicii complexe în continua expansiune iar acum, pe ruta Sibiu – Otopeni, s-a realizat în mod inevitabil deschiderea spre noi oportunități de călătorie și în orașele Râmnicu Vâlcea și Pitești, unde fiecare cursă de microbuz are destinată câte un popas de 15 minute.

Sunt 6 curse zilnice care pleacă din Sibiu către Otopeni și alte șase pentru traseul de retur. Pentru informații privind programul noilor curse Kirvad Tour accesați pagina: KIRVAD

Un traseu confortabil de 5 ore pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din țară, DN 7, ce străbate Valea Oltului și Autostrada A1 București – Pitești reprezintă garanția unui început reușit de călătorie. Rapiditatea serviciului de transport Kirvad te aduce mai aproape de orice destinație din lume accesând cursele Aeroportului “Henri Coandă”.

Pregătește-ți bagajele cu grijă și apelează cu încredere la serviciile Kirvad pentru un drum fără bătăi de cap spre aeroport sau către casă, fie că trebuie să ajungi într-o vacanță, la muncă sau la o întâlnire cu persoane importante. Experiența călătoriei Kirvad presupune promptitudine, siguranță și confort iar noua rută Sibiu – Otopeni aduce mai aproape, într-un mod mai accesibil, români din toate colțurile lumii.

Leave a Reply